O nama

DOBRODOŠLI NA NAŠE STRANICE

Ukoliko tražite više informacija o bilju, sobnom ili vanjskom, ako trebate urediti vrt ili naručiti cvjetni aranžman - na pravom ste mjestu. Vrtni centar "Ures" dobro je poznato ime svim ljubiteljima lijepo uređenog okoliša, čemu svjedoče naši brojni, zadovoljni klijenti. Pozivamo Vas da pregledate naš on-line katalog te da odaberete nešto za sebe.

URES je poduzeće koje se od 1994. godine bavi proizvodnjom bilja, maloprodajom i veleprodajom cvijeća za unutarnje i vanjske prostore, hortikulturnim uređenjem vrtova, ozelenjavanjem interijera te od 2016. i izradom cvjetnih aranžmana od rezanog cvijeća u cvjetnom studiju FLORES. Zapravo, djelujući nastojimo uljepšati životno okruženje.


Djelujemo preko dva vrtna centra, u Umagu i Poreču te preko cvjetnog studija FLORES smještenog u samom centru Umaga. Uz vrtne centre i cvjetni studio Flores, ponosni smo i na nasad malina i bobičastog voća posađenog na oko 2 ha zemljišta.

Ures sačinjava mladi tim od 20-ak zaposlenika, među kojima su dipl.agronomi, vrtlari, trgovci i ekonomisti.

Širokom ponudom bilja i popratnih proizvoda te kvalitetom usluga nastojimo zadovoljiti želje i potrebe naših kupaca - ljubitelja prirode, cvijeća i lijepo uređenog okoliša.


VIŠE O PODUZEĆU


URES proizvodnja i hortikultura d.o.o.

Umaška ulica 47A, Petrovija, 52470 Umag, Croatia
OIB: 26605786417
IBAN: HR6923800061110006297
MBS: 040139330
Član uprave: Selma Smajić
Temeljni kapital: 20.000,00 kn

TVRTKA SA SUSTAVOM KVALITETE ISO 9001:2008 CERTIFICIRANIM OD DNV-a.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.ures.hr/index.php/hr/onama/o-nama#sigProId458428261b

 
 • Originalni cvjetni aranžmani - samo u FLORESu
  Originalni cvjetni aranžmani - samo u FLORESu Naše kreativne aranžerke pripremaju za vas aranžmane i bukete za sve prigode. Dođite u cvjetni studio Flores ili nas nazovite na 052 720 000
 • Naš novi cvjetni brend - FLORES cvjetni studio
  Naš novi cvjetni brend - FLORES cvjetni studio Navratite u cvjetni studio FLORES u centru Umaga. Tamo ćete naći cvjetne aranžmane i lončanice, čokolade i praline (hand made) te balone za razne prigode. Dekoriramo poklone na najljepši mogući…
 • Aronija
  Aronija Aronija je poznato supervoće, prepuno antioksidansa. Samo neke od dobrobiti konzumacije plodova su poboljšana cirkulacija, utječe na šećernu bolest, visok krvni tlak, smiruje grčeve i bolove u želudcu i pomaže…
 • Terakotne i glazirane tegle
  Terakotne i glazirane tegle Terakotne i glazirane tegle, sigurno ćete naći nešto za sebe!
 • Dostavljamo bilje poštom unutar Hrvatske
  Dostavljamo bilje poštom unutar Hrvatske Na Vaš zahtjev, vrlo rado ćemo Vam, proizvode iz našeg asortimana poslati poštom. Nazovite nas na 052 743 421 i dogovorit ćemo sve detalje.

©: Ures d.o.o.

Internetska stranica za potpunu funkcionalnost koristi Kolačiće (Cookie).